Ağızda koku bırakmayan karamelize lezzetiyle probiyotik siyah sarımsak mutfaklarınızı renklendirmeye devam ediyor
Taşköprü'nün en lezzetli sarımsakları fermente edilerek besin içeriği zenginleşir, ağızda kalan rahatsız edici kokusundan arınır ve siyah rengini alır. Klasik sarımsak, asidik tadını kaybedip tatlı ve hafif karamelize bir lezzet kazanırken, sağlık açısından da pek çok fayda sunuyor. Zengin antioksidan içeriğiyle yaşlanma karşıtı, bağışıklık sisteminizi güçlendiren, kalp sağlığını destekleyen ve sindirim sistemini düzenleyen bu mucizevi gıda, mutfaklarda yalnızca bir baharat değil, sağlık dostu bir lezzet keşfidir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.